The Basic Principles Of su kaçağı tespit

Wiki Article

Küçük bir evin ısıtma alanında borudan sızan su ile işletme alanındaki temel boruların patlaması ile ortaya çıkan su kaçağının tespit ve onarımı arasında fiyat farkı bulunur.

Herhangi bir yapının alt ya da yan bölümlerindesu sızıntılarıyaşanabilir. Bu gibi durumlarda tesisat alt yapınızı veya duvarlarınızı kontrol ettirmeniz gerekir.

Banyoda su birikmesi, banyo giderinde tıkanıklık olduğu anlamına gelir. Evet, bu durumda alt katın tavanından su geliyor olabilir. Ancak bu durum tıkanıklık ile ilgili değil. Banyoda bulunan fayanslardan kaynaklanan bir durum olur. Banyoda bulunan fayansların aralarında derz dolgu bulunur.

Merkez Su Tesisatı olarak İstanbul’da uçtan uca servis hizmetimiz olduğunu belirtmiştik. Peki, bu ilçeler hangileri? Hemen aşağıda yer alan ilçelerin tamamına servis hizmetimiz vardır:

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artworkırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu sağlıyoruz.

Atık su borularındaki su kaçaklarının yerini tespit etmemizin haricinde tıkanıklık gibi durumlarda da sıklıkla kullandığımız cihazlardan biridir.

Bu nedenle, su kaçağına karşı dikkatli olmalı ve gerektiğinde profesyonel su kaçağı tespit gardenım almalıyız.

Kaçıran bölge büyükse su sızıntısı duvarlarda ve zeminde yoğun ıslaklığa sebep olur ve alt kata damlama olarak kendini gösterir. Duvarda su kaçağı bulma işlemi gelişmiş kameralı cihazlarla yapılmalıdır. Mersin tesisat firmamız son sistem kameralı cihazlarla duvar tesisat su kaçağı tespit su kaçağını bulmaktadır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to obtain the best YouTube knowledge and our most su kaçağı tespiti current capabilities. Learn more

Termal kameralar, bu alanda kullanılan cihazlardan biridir. Bilindiği gibi termal kameralar, sıcaklık farklarını etkili olarak tespit etmektedir.

Üst katta bulunan kişilerin su kullanımı olduğunda akma yapar. Akan yerin rengi farklı olduğu gibi koku da yapabilir. Bu belirtiler ile karşı karşıya iseniz kaçağın pimaş borusundan olduğu tahmin edebilirsiniz.

Su kaçağı tespiti ve su kaçağı tamiri; Merkez Su Tesisatı olarak thirty yılı aşkın süredir aralıksız olarak devam ettirdiğimiz hizmetimizdir.

Duvardan su sızması Yağmur gider borularından kaynaklana bilir. Yağmur gider boruları duvarın dış yüzünden indiği için olası bir çatlak, kırık su kaçırmasına sebep olacaktır. Yağmur su kaçağı tespit su giderleri dış etkenlerden ve kullanım hatalarından kaynaklı sıklıkla su kaçak tespiti tıkanmaktadır.

Su kaçağının sesi genellikle su sızıntısı olan bölgede yoğunlaşır ve akustik dinleme cihazları sayesinde hassas bir şekilde yer tespiti yapılabilir.

Report this wiki page